Terug

Fien & Teun - Bonte avond op de boerderij

Tickets
Fien & Teun - Bonte avond op de boerderij

Fien & Teun - Bonte avond op de boerderij

Van Hoorne Entertainment

Tickets
Kinder en familie Voorstellingen Kids Musical/Show
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! 

Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van maken.

Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

De muzikale familievoorstelling ‘Fien & Teun, Bonte avond op de boerderij’ is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience 
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media