Terug
Fats Domino Tribute 'Blueberry Hill'

Fats Domino Tribute 'Blueberry Hill'

Cover/Tribute Concerten

Fats Domino Tribute is een feest der herkenning! Een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor met een overweldigende blazerssectie. Een eerbetoon aan de muziek van de legendarische Fats Domino.

Deze show is het logisch vervolg op het succes van de show ‘Fats’. De grootste hits van Fats Domino komen voorbij. Verwacht krakers als Blueberry Hill, I’m Ready en Blue Monday. Maar ook nummers als There Goes My Heart Again, Domino Twist en Whiskey Heaven maken stilzitten onmogelijk. Meezingen is niet te vermijden!

Fats Domino Tribute staat onder muzikale leiding van pianist/zanger Eric-Jan Overbeek (Mr. Boogie Woogie) die op dertienjarige leeftijd werd gegrepen door de boogiewoogie na het horen van Fats Domino’s Swanee River Hop. Inmiddels ruim 30 jaar later toert hij drie maanden per jaar door Amerika, ontving diverse nationale en internationale prijzen en opende zelfs de 35ste editie van het North Sea Jazzfestival.

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media

Vanaf nu zijn wij C.

Poppodium Duycker, Schouwburg De Meerse, Kunstencentrum Pier K, De Bibliotheek Haarlemmermeer, Podium voor Architectuur en Het Cultuurgebouw zijn vanaf nu C. 

Samen zijn wij dé plek voor kunst- & cultuurbeleving en educatie in Haarlemmermeer.

Ons totale aanbod vind je daarom vanaf nu overzichtelijk op deze website. Hier vind je ook alle praktische informatie, ons laatste nieuws en een flinke dosis inspiratie.

C. maak 't mee!

Ga door