Terug

Familiespel

Tickets
Familiespel

Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer Tickets
Bekend van TV/media Voorstellingen Toneel/Muziektheater

Familiespel is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. Met topacteurs Mark Rietman, Jacqueline Blom, Annick Boer Bas Hoeflaak in de hoofdrol.

Elisabeth en Nicolaas zijn na hun huwelijk, waarin twee kinderen kwamen, gescheiden. Nu hebben ze beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in het vakantiehuis dat ze nog samen bezitten. Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog erg met elkaar verknoopt. Alle ingrediënten voor een weekend om je vingers bij af te likken. 

Zet een samengesteld gezin – dus de exen, hun nieuwe partners en bijbehorende kinderen – aan de kersttafel en je bent verzekerd van vuurwerk. Van hilarisch ongemak tot hoogoplopende ruzies. Dat, in een notendop, is de situatie van de nieuwe voorstelling Familiespel. Onder de ogen van de ex-partner krijgt de nieuwe relatie een heel andere glans; in aanwezigheid van de nieuwe partner blijkt de oude niet alleen deel van je verleden, maar ook deel van je identiteit. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouder, hier met elkaar opgezadeld zijn. 

Familiespel is een gloednieuwe theatertekst geschreven door Marijke Schermer (roman- en toneelschrijver), bekend van o.a. Liefde, als dat het is. De regie is in handen van Corien van der Zwaag i.s.m. Marijke Schermer.

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media