Terug
Electric Eel Shock

Electric Eel Shock

Support: Dikke Dennis & de Røckers

Rock 'n Roll monsters uit Japan
Metal/Punk/Heavy Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Electric Eel Shock viert 30-jarig jubileum met support door Dikke Dennis & de Røckers.

EES begon in de jaren ‘90 in Tokyo, waarna ze rustig aan de hele wereld overnamen, te beginnen in Amerika. Inmiddels zijn ze op 4 continenten geweest en zagen ze meer dan 40 landen. Ze stonden op podia als Bonnaroo, Roskilde en SXSW en hebben getoerd met bands als Nashvilly Pussy, Peter Pan Speedrock en Sepultura. Hun liveoptredens en albums zijn legendarisch, met hoogtepunten als ‘Go Europe!’, ‘Beat me’ en ‘Maybe I Think We Can Beat Nirvana’. 

En nu hebben ze voor hun 30 jarige bestaan een feestelijke tour! 

Dikke Dennis & de Røckers 
Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!
Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Man man, als dat geen lange, hete zomer wordt!
#Røckon!

Dikke Dennis & de Røckers
Dikke Dennis & de Røckers

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media