Terug

Duyckplank

Tickets
Duyckplank

Duyckplank

Ontdek aanstormend talent
Tickets
Pop/Rock Aanstormend talent Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Duyckplank is dé open-podiumavond voor jongeren die podiumervaring willen opdoen in een professionele setting. En voor het publiek is dit de kans om je favoriete nieuwe bands te ontdekken.

De line-up van de eerste editie zit boordevol jong, aanstormend talent. Op 18 april maak je kennis met deze 8 jonge bands en artiesten. Ze stellen zich voor in hun eigen woorden:

BLURRY FACES
Wij zijn de band “BLURRY FACES”, en bestaan uit: Femke (Zang), Amien (Piano), Rowen (Gitaar), Hessel (Drums & Zang) en Peter (Bas & Zang) We zijn ongeveer een jaar geleden ontstaan, door een open podium op onze school. Sindsdien oefenen we bijna elke pauze, en als het uitkomt na school in het muziek lokaal. We spelen dan vooral veel pop/rock. We hebben inmiddels al een aantal keer opgetreden in Cpunt en hebben ook nu weer een leuke selectie nummers, en zien er erg naar uit om er weer een feestje van te maken!

Alexi Rabena
Hallo! Ik ben Alexi Rabena. Ik ben 14 jaar oud en ik woon in Hoofddorp. Muziek is mijn passie! Ik hou van optreden voor publiek - groot of klein. Ik schrijf mijn eigen liedjes over mijn leven. Ik wist meteen toen ik 7 was dat ik wilde zingen. Het maakt niet alleen mijzelf blij, maar ook anderen! Ik hoop steeds meer mensen blij te maken met mijn passie - hoe meer hoe beter!

Thrive
Wij zijn Irem, Chelsea en Jay. Wij heten als groep ‘Thrive’. Het is een combinatie van Three (drie) en Strive (streven) dit omdat wij met z’n drieën zijn en wij streven naar iets groots. Wij zijn een dansgroep en dansen voornamelijk K-Pop Dance Covers.

Harper
Ik zing al zo lang ik kan me kan herinneren. Muziek is altijd een uitgangspunt voor me geweest. Toen ik 13 was schreef ik mijn eerste nummer over anxiety. Sinds dien ben ik nummers gaan schrijven over dingen die ik meemaak en over mijn gedachtes! 

Twee onder een kap
Wij zijn twee onder een kap! wij zijn een band die is gevormd op de middelbare school en muziek is wat ons bij elkaar houdt. Wij hebben Joram op de drums, Nick op de gitaar, Renzo op de bass en Peter op de zang.

Frederique & Elisa
Hi, ik ben Frederique en ik zing mijn hele leven al. Daarnaast speel ik ook piano. Ik heb al podiumervaring op mogen doen in Nederland en het buitenland. Op 18 april ga ik weer optreden tijdens Duyckplank. Hopelijk zie ik je daar! Deze avond wordt ik begeleid door Elisa.

Vera
Hoi, ik ben Vera en ik ben 12 jaar oud. Ik hou van zingen en van dansen. Ik zit al 5 jaar op musical les. Ik hou van film en musical nummers dus daar zing ik er een paar van. Hopelijk zie ik je daar!

Daarnaast zie je ook nog de act Generator deze avond bij Duyckplank!

 

Meld je aan!
49053

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media