Terug

Duyckplank

Tickets
Duyckplank

Duyckplank

Ontdek nieuw aanstormend talent Tickets
Pop/Rock Aanstormend talent Concerten Open Podium

Ontdek je favoriete nieuwe band tijdens Duyckplank! Duyckplank is dé open-podiumavond voor tieners die podiumervaring willen opdoen in een professionele setting.

De line-up van de eerste editie zit boordevol jong, aanstormend talent. Op 13 januari maak je kennis met deze 7 jonge bands en artiesten. Ze stellen zich voor in hun eigen woorden:

Pampel
Wij zijn PAMPEL, een popband uit hoofddorp. Begonnen in 2021 met nummers schrijven en uitbrengen. Nu, meerdere nummers en een EP verder, wordt het tijd om lekker door te knallen en veel op te treden!

Als je maar gelukkig band
Een band uit Amsterdam die in april vorig jaar is ontstaan op het Gerrit van der Veen College. Ze hebben meegedaan gedaan aan Kunstbende, met hun eigen nummer ‘Zelfde plek, zelfde tijd’ waarmee ze de tweede plek wonnen. De band speelt buiten hun eigen nummers ook popcovers, waar ze dan het liefst wat funk en R&B aan toevoegen. Momenteel zijn ze bijna allemaal druk met hun eindexamen of opleiding, maar in hun vrije tijd zijn de bandleden het liefst bezig met muziek. Afgelopen zomer waren ze al te vinden in Het Parool. Hun droom is om aankomende zomer veel op te treden en misschien ooit op een festival te staan.

Dianne & Diaz
Hii, ik ben Dianne, ik ben 19 jaar en maak al muziek sinds ik 11 ben. Ik heb nooit les gehad en leer mezelf alles aan. Ik speel te veel instrumenten dus ga ze ook niet allemaal opnoemen dat is te veel moeite :) Ik hou eigenlijk van elke muziekgenre en kan me overal in vinden. En zo nu en dan maak ik ook mijn eigen muziek. Ik speel tijdens het optreden met Diaz. Ik kende hem pas 3 weken en we waren al beste vrienden. En wat is er nou leuker dan samen met je beste vriend muziek maken?

Fifth Element
Wij zijn de zeskoppige band Fifth Element. We zijn begonnen op school met covers, maar willen nu zelf serieus verder. Zelf schrijven we nu ook eigen muziek. En sommige van ons willen later ook echt de muziekbusiness in. Wij maken indierock en van alles daar tussenin.

Sharena
Mijn naam is Sharena Diesveld. Ik ben 17 jaar oud en zing al zolang als dat ik me kan herinneren. Als klein meisje droomde ik er al van om op te treden in grote zalen vol publiek. Op mijn tiende leerde ik gitaar spelen en mezelf te begeleiden. Sindsdien speel ik veel alternative pop-/rockmuziek en schrijf ik soms mijn eigen Nederlandstalige liedjes.

Daarnaast zie je nog de acts Dion en The Spool Brothers vanavond bij Duyckplank!

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media