Terug

Chitty Chitty Bang Bang

Tickets
Chitty Chitty Bang Bang

Chitty Chitty Bang Bang

Musical 2.0 Tickets
Voorstellingen Musical/Show

In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: Chitty Chitty Bang Bang! Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie!  

Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen een oude raceauto probeert op te knappen. Al snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger. 


C. biedt de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstelling maakt geen deel uit van de reguliere programmering. C. is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstelling.
 
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media