Terug
Candy Dulfer

Candy Dulfer

We Never Stop Tour
Soul/Funk/Jazz Topklasse Concerten

Met Candy Dulfer brengen we een van ’s werelds bekendste saxofonisten naar het poppodium van C. Als we haar mogen geloven is ze er helemaal klaar voor om samen met haar sensationele band weer een ouderwets potje ‘funky stuff’ te brengen.

Met een Grammy-nominatie op zak en bijdragen aan albums van o.a. Prince, Pink Floyd en Aretha Franklin kan je wel stelen dat Candy Dulfer haar sporen in de muziek met overmacht al heeft verdiend. Van stoppen wil ze echter nog lang niet weten. Met haar nieuwe album We Never Stop op zak bewijst ze dat zelfs (of juist) een pandemie een inspiratiebron kan zijn voor een geweldig album.

Tijdens deze moeilijke periode zocht ze ook andere wegen om haarzelf en haar publiek te entertainen. Hieruit bloeiden uitstapjes als radio-host op Sublime en een eigen wekelijkse online TV-show. Ook tekende ze met het prestigieuze label Mascot Label Group om te werken aan haar nieuwe plaat. Stil zitten blijkt dus geen optie voor Candy.

Candy’s grootste liefde blijft echter het spelen van de ‘funky stuff’ voor publiek. Met verse materiaal en een fantastische nieuwe band is ze hier helemaal klaar voor. Die nieuwe band is een waar sterrenensemble met 21-jarig drumtalent Kick Woudstra, gerenommeerde soulzanger Ivan Peroti, nieuw zangtalent Camilo Rodriques en de vertrouwde gezichten van bassist Xander Buvelot en producer/gitarist Ulco Bed. Deze tour staat ook in het teken van de terugkeer van publieksfavoriet, zanger en keyboardspeler Roger Happel.

The WE NEVER STOP tour is loud, funky and full of life and love, with a cast of musicians that is rife with energy, joy and talent.

 

Let op: Kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media