Terug
Buswell & Nyberg's Pop-up Orchestra

Buswell & Nyberg's Pop-up Orchestra

Concerten Open Podium

Muzikale pioniers Buswell & Nyberg komen voor het eerst naar het poppodium van C. om een eenmalig concert te geven met een pop-uporkest bestaande uit muzikanten die elkaar nog nooit ontmoet hebben. De twee zijn vooraanstaande experts in het creëren van pop-uporkesten vanuit het niets. Met 30 tot 40 muzikanten gaan zij deze dag 3 uur repeteren om vervolgens ’s avonds een concert te geven. Ook nodigen ze daarbij speciale gasten uit!

Het orkest en speciale gasten
De heren en hun concept werden bekend met het 68-koppige Underground Orchestra dat ze vormden uit vreemden die elkaar in de Londense metro ontmoetten en later optraden in het O2 Empire. Ze vormden een 24-koppig orkest op de Edinburgh Fringe, en verschillende orkesten op Glastonbury Festival. Het wordt dus zeker een dag om nooit te vergeten. Verwacht een mix Buswell & Nyberg’s muziek, unieke versies van enkele populaire nummers, vertolkingen van klassieke film en TV-thema’s en optredens van speciale gasten.

Meedoen?
Ben je muzikant en wil je deel uitmaken van het orkest, neem dan rechtstreeks contact met hen via buswellandnyberg@gmail.com.

33579
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media