Terug

Boban Benjamin Braspenning

Tickets
Boban Benjamin Braspenning

Boban Benjamin Braspenning

Boompje Beestje

Tickets
Aanstormend talent Theater Cabaret/Stand-up/Comedy
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Kersvers cabarettalent Boban Benjamin Braspenning bestormt de theaters met ‘Boompje, Beestje’: een muzikale cabaretshow over woningnood. 

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak en als afgestudeerd econoom en ethicus, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken. 

  • Boban Benjamin Braspenning (1994) is winnaar van de jury- als publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival 2021. Hij was te zien bij De Slimste Mens’, ‘Spijkers met Koppen’ en ging viraal op Dumpert. 
  • Boban heeft zijn eigen boek gelanceerd. Bekijk hier een filmpje tijdens het drukken.

“Braspenning is er eentje om in de gaten te houden”

Theaterkrant (Keuze van de criticus)
44414

“Een veelzijdig multitalent met een jaloersmakend goed debuut"

Theaterkrant (Keuze van de criticus)
44414

“Behalve goed samenhangende thematiek en verstand van zaken, heeft Braspenning een aanzienlijke bak talent aan zijn zijde.”

Theaterkrant (Keuze van de criticus)
44414

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media