Terug

Bittersweethearts

Tickets
Bittersweethearts

Bittersweethearts

Support: Joy Killed The Duke & OXBLOOD

Tickets
Metal/Punk/Heavy Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Bittersweethearts, Joy Killed The Duke en OXBLOOD komen op 16 maart naar het poppodium van Cpunt in Hoofddorp!

Bittersweethearts

Bittersweethearts is een splinternieuwe, veelbelovende band uit Zuid-Californië. Aangevoerd door de betoverende en energieke Zoe Infante brengen ze Tarantino-esque rockvibes met een dosis Blondie! De eerste show van deze nieuwelingen was gelijk op de prestigieuze 2023 NAMM show in Anaheim, vlak daarna volgde hun eerste EU-tour! Dit jaar zijn ze terug in Europa. En hoe! Energieker dan ooit, met een lading nieuwe songs; de band is er klaar voor! 

Joy Killed The Duke

Het voorprogramma wordt verzorgd door Joy Killed The Duke, bestaande uit vier energieke idioten uit Utrecht. Sinds 2017 maken zij furore op de Nederlandse podia met een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals. Op het podium is de gehele band hyper-energiek en is niets te gek. Met hun kleurrijke outfits onderscheidt de band zich bewust van andere bands in het genre, omdat afwijken van de norm de norm zou moeten zijn.

OXBLOOD

Opener OXBLOOD is een vierkoppige band rond zangeres Joy Burgers, die 'shoegazing folk-grunge' maakt. Hun liedjes doen denken aan bands als Mazzy Star, maar de invloed van Courtney Love is ook niet te missen. De band wisselt naadloos tussen zachte, intieme muziek en plotselinge ruige gitaren. OXBLOOD klinkt bekend, maar toch ook een beetje vreemd - zoals iets dat je je herinnert uit een droom.

48561
48562

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media