Terug

Bert Visscher

Wachtlijst
Bert Visscher

Bert Visscher

Wachtlijst
Topklasse Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up

Waar was je nou Visscher ?

Ja sorry hoor ! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen. En dan toch weer het podium op? Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm !) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet. 

Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. Ik sta in ieder geval te trappelen om uw theater op de kop te komen zetten.


Voor de eerste keer in zijn bijna 40-jarige carrière kan Bert Visscher zijn afspraken niet nakomen. Tot zijn spijt haalt hij al zijn voorstellingen tot 1 januari 2022 eruit en verplaatst deze naar het seizoen erop. Hij wil nog één keer knallen met een mooie uitsmijter aan het slot van zijn carrière. Maar vlak voordat de repetities zouden beginnen, heeft hij besloten dat hij het helemaal anders wil gaan aanpakken. En door dat besluit moet hij de tour uitstellen, want hij wil wel dat de voorstelling goed wordt en niet te snel in elkaar gezet. En dat kost tijd. Dus namens ons en hem oprechte excuses. Zodra hij weet wat de nieuwe informatie over de voorstelling wordt, houden wij jullie daarvan op de hoogte. Gelukkig weten we de nieuwe data al wel.
15 nov 2022 naar 26 sep 2023
16 nov 2022 naar 27 sep 2023
17 nov 2022  naar 28 sep 2023
Ticketkopers hebben deze informatie op 4 juli 2022 ontvangen per mail.

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media