Terug
Batmobile

Batmobile

40th Anniversary Album Release Show

Een wereldwijd opererende rock-'n-rollmachine
Metal/Punk/Heavy Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Batmobile wordt in 1983 opgericht en speelt rockabilly in de hoogste versnelling en met de hardste punch. De band is altijd trouw gebleven aan de oorsprong, nooit bang voor vernieuwing. In 2023 viert Batmobile de 40e verjaardag met een nieuw album ‘Brace For Impact’ en een aantal exclusieve release shows. Zet je dus maar schrap!

Rockabilly-band Batmobile wordt in 1983 opgericht door Jeroen Haamers, Johnny Zuidhof en Eric Haamers. Het debuutalbum in 1985 leidt tot internationale erkenning. De tweede helft van de jaren tachtig en de eerste helft van de jaren negentig staan in het teken van toernees door West-Duitsland, Frankrijk, Japan, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland, onder meer in de tempel van de neobilly: KlubFoot in Londen. 

Er volgt meer. Batmobile doet een ‘Jukebox Tour’, er verschijnt een Japanse ‘Tribute To Batmobile’, er zijn optredens in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Japan, Zweden, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Finland, Brazilië en Amerika, een splitalbum met die andere Nederlandse “bastards of rock-'n-roll” Peter Pan Speedrock, televisieoptredens, een live DVD en natuurlijk nieuwe muziek.

Nu, 40 jaar later en nog altijd in de originele bezetting, is Batmobile een wereldwijd opererende rock-'n-rollmachine. Het 40e levensjaar wordt gevierd met een 15e album met als titel ‘Brace For Impact’ en een aantal exclusieve release shows. Zet je dus maar schrap voor een feestje, want daarop moet gedronken worden met grote hoeveelheden BatmoBeer, dat we tijdens de relsease show gul zullen schenken!

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media