Terug

Bandeville

Tickets
Bandeville

Bandeville

Tribute Willy Deville Tickets
Country/Americana Cover/Tribute Pop/Rock Concerten Voorstellingen Theaterconcert

Bandeville speelt swingende Americana muziek en romantische luistersongs uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen.

Volle zalen en theaters, een nieuw album (“Heaven stood still”), en de hoofdact op de internationale Willy Deville memorial day 2018. Zelfs Yadonna West uit New Orleans, een van de vaste achtergrondzangeressen van Willy Deville en Neil Young kwam speciaal voor Bandeville naar Nederland en trad afgelopen jaren op met Bandeville. Met Bandeville maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. Muziek van onder andere Deville zelf en ook van muzikanten die hij bewonderde zoals: John Hiat,Ry Cooder en oude bluesgiganten, uitgevoerd in een eigen “her-creatie” door Bandeville. 

Songs voor een breed publiek van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs. Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde.

  • De muzikanten van Bandeville zijn 6 oude rotten die hun sporen verdiend hebben in tal van bekende bands zoals Bots, CCC, Houdoe, Blind Eye en Trigger.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media