Terug
Aron Elstak

Aron Elstak

TOETJE! Heerlijk Hollandsch
Aanstormend talent Bekend van TV/media Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up

Deze voorstelling gaat op 27 jan 2023 helaas niet door. We komen z.s.m. met een nieuwe datum. Ticketkopers worden door ons telefonisch op de hoogte gesteld. Excuses voor het ongemak. 

In TOETJE! toont Aron Elstak zich rauwer, hilarischer en actueler dan ooit. Natuurlijk gelardeerd met prachtige liedjes. 

In de voorstelling balanceert Aron op het dunne koord van respect en racisme. Witte én zwarte mensen vragen hem naar zijn afkomst en beiden kijken raar als hij antwoordt: Alblasserdam. Hij is half Surinaams-Indonesisch en half Fries, steunt Black Lives Matter én zijn hart gaat sneller kloppen van boerenkool met rookworst. Waarom kan dat niet naast elkaar bestaan? Aron wil bij iedereen horen en het vooral voor iedereen goed doen, maar het liefst is hij gewoon zichzelf – in al zijn kleuren. 

In TOETJE! schuwt Aron de harde grappen niet en bouwt een Heerlijk Hollandsch feestje voor iedereen die het met hem vieren wil, in zijn kenmerkende stijl: grootse en kleine liedjes en hilarische conferences. Maar dan geëngageerder dan ooit.

  • Try-out
  • Aron zit in het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen (BNNVARA)
  • In februari 2022 kwam zijn nieuwe single #Jacques uit, een eervolle opdracht van het Amsterdams Kleinkunst Festival: "Hij speelt als geen ander met taal en muziek en slaat met #Jacques zowel artistiek als inhoudelijk de spijker op zijn kop".

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media