Terug

Another Kind of Blue

Tickets
Another Kind of Blue

Another Kind of Blue

Digital Twin

Tickets
Bekend van TV/media Serie Theater Dans/Ballet
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Bijna alles en iedereen om ons heen heeft een digitale tweeling. Denk aan computersimulaties voor grote bouwwerken, of virtuele prototypes voor nieuwe auto’s. 

Maar ook jij hebt er één – in de vorm van alle data die er over jou is verzameld. Vaak denken wij als mens, dat wij die digitale kopieën volledig in de hand hebben. Maar is dat wel zo? Wie beïnvloedt uiteindelijk wie? Juist omdat de scheidslijn tussen deze gebieden zo fluïde is, roept het de vraag op waar deze werelden elkaar nodig hebben om te bestaan. Hoe verhouden ze zich tot elkaar en hoe werken ze samen?

De nieuwe avondvullende voorstelling Digital Twin geeft een inkijkje in deze ontastbare tweelingwereld en verkent het overlappende, maar vooral ook prikkelende gebied tussen het digitale en het fysieke. In vier verschillende choreografieën wordt onderzocht hoe de interactie tussen deze twee werelden eruit ziet.

“Vijfluik ‘WAVE’ van Another Kind of Blue is technisch verbluffend." - de Volkskrant


Deze voorstelling is onderdeel van de serie Katja's Keuze. De serie is reeds gestart en kan niet meer worden aangeschaft.

 


Voorstellingen gekocht in een serie kunnen niet worden geretourneerd. 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media