Terug

Alternative 90s - Alaniz! & Green Day Undercover

Tickets
Alternative 90s - Alaniz! & Green Day Undercover

Alternative 90s - Alaniz! & Green Day Undercover

Tickets
Cover/Tribute Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De tweede editie van Alternative 90's is deze avond in het poppodium van Cpunt! Het beste van de alternatieve jaren 90 wordt gebundeld tot een bandavond met twee tributebands. Dus, trek je stoute Vans of All-Stars maar vast aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug!

Alaniz

De Canadese Alanis Morissette staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke melodieuze arrangementen en intense performance, maar ook haar trouwe fanbase. Haar combinatie van alternatieve post-grunge en een stem als een klok maakt Alanis uniek. Haar album Jagged Little Pill uit 1995 sloeg in als een bom door de heftige en boze lyrics. Om de albumbeleving live te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van Alaniz wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Ironic, You Oughta Know, Hands Clean, Thank You, You Learn, Uninvited en Wake up en vele andere pareltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten.

Door het succes van de tribute ALANIZ MORIZZETTE is er voor leadzangers Debbie Potters een droom uitgekomen. Al vroeg was Debbie een enorme fan van Alanis Morissette en nu speelt ze na het winnen van de Battle Of The Tributebands met een fantastische band op festivals en grotere podia de nummers van haar grote voorbeeld …. Alanis Morissette. De grootste hits van Alanis Morissette. De show is speciaal opgezet om het publiek te pakken. Met de fantastische meezingers als You Oughta Know en Ironic gaat jong en oud uit zijn dak. 

Dynamiek, emotie en muzikaliteit staan altijd op de eerste plaats. De band wil het publiek raken en het laten genieten van de ongelooflijke goede songs. Zangeres Debbie is tijdens de show in staat om de boosheid maar ook de zachtheid, verbazing en het geluk van Alanis over te brengen naar haar publiek. Echt een must-see van eigen bodem! 

Green Day Undercover

Green Day Undercover is een muzikale ode aan de band Green Day, gebracht door doorgewinterde muzikanten. Deze formatie speelde al eerder in clubs door Nederland en brak al meerdere malen de Undercover tent op het Zwarte Cross festival volledig af. Verwacht alle bekende hits die Green Day door de jaren heen op zijn naam heeft gezet; van Boulevard of Broken Dreams tot Welcome to Paradise en van American Idiot to When I come Around.

Alaniz Morizzette
Alaniz Morizzette
Green Day Undercover
Green Day Undercover

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media