8-12 jaar

Boeken, e-books en luisterboeken

Zoek je een spannend verhaal op jouw leesniveau of een mooi boek om lekker bij weg te dromen? We hebben ook e-books en luisterboeken!

Kijk bij onze jeugdboeken
Boeken, e-books en luisterboeken

Makkelijk Lezen Plein

Speciaal voor kinderen van de basisschool met leesproblemen is er het Makkelijk Lezen Plein (MLP). Op het MLP vind je de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken en andere materialen.

Makkelijk Lezen Plein = Meer Lees Plezier!

Eén op de tien kinderen heeft moeite met lezen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie. Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Wij hebben op het MLP een gevarieerd aanbod van media uitgezocht en bij elkaar gebracht om het leesplezier van je kind te bevorderen.

Langer lenen
Kinderen tot 18 jaar met een dyslexieverklaring kunnen het Klein abonnement kosteloos opwaarderen naar een Compleet abonnement waarmee langer en meer geleend kan worden.

Informatie voor spreekbeurten en werkstukken

Zoek je informatie over een bepaald onderwerp voor je spreekbeurt of werkstuk? Bij de Jeugdbibliotheek vind je filmpjes, boekentips, informatie en handige websites over jouw onderwerp!

Naar de Jeugdbibliotheek
Informatie voor spreekbeurten en werkstukken

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media